// Strawberry Cupcake


Hello World ,Im pyka and im 16 years young,Welcome to my sweeties blogie do read do follow :)


► My Biography
► My Favorite
► My Friends
► My Diary






Template & Skin by : Husnaa.
Big help from : Wani | WHI | C4U | Una


Tuesday, 7 January 2014 | Tuesday, January 07, 2014 | 0 Sweet Cupcake
Hyee ! you , haa you laa sape lagi hee, lame
kan aku tak update blog maklum lee lapy aku rosak kot hee
aku kan baru lpshabis SPM . hee syokk ahh satu azab dah leps hee
skarang niakukeje kt kdai mkn dulu sementaredapt result ty hee.
weeh dah keje kan baru aku tahu dan fhm susah pyh ibu ayah cari duit nk besarkan aku hee
sumpah penat kott balik rasemacam kene pukul je tau hehe :)

| Tuesday, January 07, 2014 | 0 Sweet Cupcake
Hyee ! you , haa you laa sape lagi hee, lame
kan aku tak update blog maklum lee lapy aku rosak kot hee
aku kan baru lpshabis SPM . hee syokk ahh satu azab dah leps hee
skarang niakukeje kt kdai mkn dulu sementaredapt result ty hee.
weeh dah keje kan baru aku tahu dan fhm susah pyh ibu ayah cari duit nk besarkan aku hee
sumpah penat kott balik rasemacam kene pukul je tau hehe :)

ouchh , saye mengidam bende ini ;)
Sunday, 12 February 2012 | Sunday, February 12, 2012 | 0 Sweet Cupcake

fuh , cun kan ?
takde bende laen ke yang aku nak idamkan ni ?hihihi
haa , nanti dalam mimpi dapat kot HAHAH !
eh , eh jap nak mintak kau belikan bole ?hehehe
emm , ad lagi ni yang aku nak
okay layan la gambar dekat bawah ni ;)


*nokia 5230



*nikon ape tah namenye ;)


*iphone 4


lawakan ? 
hehe . . kalau dapat fuh !
hihihi
okay la bye-bye ;)






Hari yang membosankan =,='
Friday, 28 October 2011 | Friday, October 28, 2011 | 0 Sweet Cupcake

* okay fine aku tahu itu hodoh dan tolong gelak sikit ,
sebab aku pon nak gelak HAHA !muke tak bole blah poyo habis ;)

hye ! weyy , nak cakap something ni kau denga tau ;)
SUMPAH , bosan hari ni duduk rumah dah macam baby sister dah jage adik-adik aku yang hyperactive. .
aku tak pergi sekolah disebabkan uncle van aku tu amek cuti deepavali . . 
bukan tahu nak cakap kalau tak amek tu penat la aku tunggu sorang-sorang pukul 6.00 pagi 
lame aku tunggu  , so dah puas maki uncle tu dalam hati aku pun balik rumah dengan harapan ayah aku hantar
tapi , hampeh ape pon tak bole ! 
aku nak pegi sangat-sangat bukan belajar pon 
just lepak-lepak dan gelak macam sakai ramai-ramai "
lepastu ibu aku cakap da tak payah pegi 
ibu sakit perut n aku kene jage adik-adik aku :)
haa, lepas tu aku salin baju sume dan mulekan operasi berkemas HAHA !
yang tak bole blah adik aku yang paling kecik tu *afiq namenye 
keje die hanye tahu makan , main ,buat semak itu jela job die setiap hari
bile aku marah dye menangis buat muncung itik die
HAHA! yang pasti itu kelakar , so da tak jadi nak marah sebab tengok muke die 
then aku gelak la , yang pelik die pon same gelak 
haiii macam -macam kerenah kau dik


*pada yang tak tahu die adik aku paling gedik
* afiq fikri namenye




swimming
Tuesday, 25 October 2011 | Tuesday, October 25, 2011 | 0 Sweet Cupcake
Hai , semua  haa , aku nak story ni denga tau , tau ;)
minggu lepas hari jumaat aku ngan bestie aku sume pegi kolam lepak-lepak dekat sane
umm , orang laen sume pegi sembahyang jumaat
. . . tapi kite orang dok lepak dekat kolam buat muke tak tau malu =,='
sume mandi kecuali aku dengan wani 
nak tau tak kenape ? ?
aku tengok kawan-kawan aku mandi sume air paras-paras hidung je . .
tu la aku takut nak mandi sebab kalau aku masuk confem 
kepale pon tak nampak . . .
iskk . .iskk . . sedih aku wey seronok je tengok korang mandi sume
aku pon nak jugak . . .
*cakap dalam hati takpe - takpe kalau aku da tinggi nanti siapla aku mandi puas-puas :)
tapi ,tapi bile ? HAHA !
yang lagi tak bole blah wani nak mandi tapi , aku tak bagi 
jahatkan aku   >.<  heheh yela takkan nak tinggalkan aku sorang-sorang je kan
haa , lepas tu kite orang jadi la fotographer bagi  awak-awak semua yang berenangkan 
*jeluz aku nak jugak ! !
heheh . . . ape lagi aku dengan wani main snap -snap la sementare tunggu yang laen mandi

*hazwani kau comel kawan :)


haa , ni pulak bestie aku yang laen . . seronokkan korang tinggalkan aku :)

bella , eyfa ,a'aina ,leeyot ,byla :)


*eyfa weyy , pandai nye kau berenang ajar la aku

haa , pandai kan die berenang .
weyy , , nak jugak HAHA!
yang paling aku tak suke kene pakai sut bodoh tu
buruk seyyhh ! !
nasib baek jugak aku tak mandi huhu
kalau aku pakai dah macam telitubis agakne
hehe . . lepas mandi sume ade sorang pakcik , ke abang entah
tah sape tah aku tak kenal
die offer kite orang sume makan
sume makan kecuali aku , aina , dengan wani
sebab segan la hehe *jual mahal doe . .
yang laen takpe takde kemaluan HOHO !
lepas tunggu semua makan kite orang pon balek rumah la
my  mom jadi driiver haha
sorry mom da tak de sape nak amek ,
takkan nak menapak gile ape
haa , best jugak la tengok korang mandi ;)
 laen kali pegi lagi tau , tau
okay la babai




Fuh ,lapuk blogger aku :)
Thursday, 13 October 2011 | Thursday, October 13, 2011 | 0 Sweet Cupcake

Hai , semua sorry ya !
lame betol aku tak update blogger ni
tahun ni kan aku PMR so terpakse la
stop dulu untuk update blog . .
ape korang kesah kan , kan ?
dah agak dah itulah ayat yang korang akan cakap
dah , don't be a stupid swine ya :)
dah , dah weyy denga aku nak cakap ni
and now ! aku happy gile sebab PMR dah pergi jauh dari hidup aku
shhuuuh , shuuh :)
wait ,wait macam mane la resoult aku nanti ek ?
eh , eh risau pulak aku rase =,=
weyy doa kan aku tau , tau
okay penat la babai :)